2622021197

Αρχική Εταιρία ιστορικό Επικοινωνία

ΑρχικήΠαραγγελίες & ΕπιστροφέςΠολιτική Ασφαλείας

Πολιτική Ασφαλείας

Αν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα http://delkolnikolaidis.gr προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας, δεν θα σας ζητηθεί κάποιο στοιχείο. Για να κάνετε ηλεκτρονικές παραγγελίες, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε  τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Email, Διεύθυνση, Περιοχή, Πόλη, Ταχυδρομικό Κώδικα και Τηλέφωνο.  Για την έκδοση τιμολογίου θα σας ζητήσουμε επιπλέον τα εξής: ΑΦΜ, Επάγγελμα και ΔΟΥ.

Τα προσωπικά αυτά στοιχεία χρησιμοποιούνται μόνο για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και σε καμία περίπτωση δεν πωλούνται, μοιράζονται, ανταλλάσσονται σε τρίτους τμηματικά ή εξολοκλήρου.

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα διαγραφούν, αν το επιθυμείτε.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Για να συνδεθείτε και να κάνετε μια παραγγελία θα πρέπει να δώσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας (password). Με την σύνδεση σας έχετε αποκλειστική πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. Η φύλαξη του προσωπικού σας κωδικού είναι προσωπική σας ευθύνη. Μπορείτε να αλλάξετε τον προσωπικό σας κωδικό όσο συχνά θέλετε.